Wonen in de “Kelsche Hofstede”

Omschrijving project

U bent op zoek naar een rustige en veilige plek om te wonen. Daarnaast wilt u alle denkbare ruimte en luxe en dit allemaal op één verdieping. Verder zoekt u alle voorzieningen dicht bij huis en u wilt goed bereikbaar zijn voor uw familie en vrienden. Welkom in de “Kelsche Hofstede”!

“Kelsche Hofstede” is een nieuw te bouwen appartementencomplex bestaande uit 52 luxe- appartementen gelegen aan de Verheijstraat 4 in Didam, op het voormalige terrein van bejaardentehuis Kelsehof.
Het voormalige bejaardentehuis is jaren geleden al gesloopt en maakt nu plaats voor een nieuw eigentijds appartementencomplex. Het complex wordt gesitueerd in een gloednieuw aan te leggen park, grootte ca. 10.000 m², aan de rand van het centrum van Didam en dicht bij alle nodige voorzieningen.

Een mensenleven bestaat uit fases, waarbij je op tijd moet anticiperen. Dit geldt ook voor de plek waar je woont en leeft. Het complex voorziet in levensbestendig wonen, d.w.z. gelijkvloers wonen, geen omkijken naar je tuin, omgaan met je leeftijdsgenoten (minimumleeftijd van 60+) en bovenal genieten!

Het complex bestaat uit een compact gebouw met royale binnentuin, waarbij de spil “de huiskamer” van Thuiszorg Anne-Wil is. De huiskamer is een ontmoetingsplek voor alle bewoners van de “Kelsche Hofstede” alsmede de “Poort van Diem”. En ook de mensen vanuit de wijk zijn van harte welkom. ’s-Morgens een kopje koffie, tussen de middag een 3-gangenmaaltijd, in de middag een bakje thee, recreatief vertoeven, verjaardag vieren, spelletjes spelen, biljarten, handwerken, kaartje leggen, vrijwel alles is mogelijk. Uiteraard hoort hierbij een groot terras om heerlijk buiten te kunnen genieten.

Als u in de “Kelsche Hofstede” een appartement koopt of huurt heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten van Thuiszorg Anne-Wil. Zorg op maat, huishoudelijke hulp en dagopvang behoren tot hun diensten.

Bij de “Kelsche Hofstede” kiest u voor nieuwbouw. U kiest dan u voor zorgeloos, energiezuinig, stil, duurzaam en comfortabel wonen. De 52 luxe en lichte appartementen zijn verdeeld over 4 bouwlagen. Er is een onderscheid tussen 19 koop- en 33 huurappartementen.

Alle appartementen op de begane grond beschikken over een tuin i.p.v. een balkon.
Type 1: ca. 30 m² tuin.
Type 2: ca. 100 m² tuin.
Type 3: ca. 42 m² tuin.

Elk appartement heeft een afsluitbare berging van 5 m² in de kelder. Alle appartementen zijn voorzien van een balkon, deze variëren van 14 m² tot 45 m². De balkons zijn bereikbaar vanuit de woonkamer middels een brede schuifpui. Alle appartementen beschikken over twee slaapkamers, een ruime badkamer en berging met opstelplaats voor wasmachine, droger en de technische installatie. De grote living biedt ruimte voor een keuken met kookeiland en meer dan voldoende ruimte voor uw zithoek en eettafel.

Parkeren geschiet op eigen terrein van de “Kelsche Hofstede” en van de “Poort van Diem”. Dit zijn niet aangewezen (vrije) parkeerplaatsen. Enkele  mindervaliden-parkeerplaatsen zijn beschikbaar, tevens zes parkeerplaatsen voor een elektrische auto.

Koop appartementen
15 hoekappartementen type 2Woonoppervlakte van circa 100m2 en de beschikking over een balkon van circa 45m2
4 appartementen type 3 (zuidkant)Woonoppervlakte van circa 82m2 en de beschikking over een balkon van circa 20m2
Bij de koop van een appartement word je via de VVE Kelsche Hofstede ook mede-eigenaar van het nieuwe aan te leggen park.
Huur appartementen
30 appartementen type 1Woonoppervlakte van circa 78m2 en en de beschikking over een balkon van circa 14m2
3 appartementen type 4 (noordkant)Woonoppervlakte van circa 74m2 en de beschikking over een balkon van circa 20m2

Als bewoner van een appartement Kelsche Hofstede beschik je over:

  •  een afsluitbare berging van 5 m2 in de kelder, die te bereiken is via een lift en een trap
  •  de balkons zijn bereikbaar vanuit de woonkamer middels een brede schuifpui.
  •  minimaal twee slaapkamers, ruime badkamer, technische ruimte met een opstelplaats voor wasmachine en droger
  •  de grote living biedt ruimte voor een keuken met kookeiland en meer dan voldoende ruimte voor uw zithoek en eettafel (DIT IS ALLEEN VOOR KOPERS!)

.