33 Huurappartementen

Type 1 (30 appartementen) (klik hier voor een plattegrond)
Type 4 (3 appartementen noordzijde) (klik hier voor een plattegrond)

Keuken

Het appartement huurt u met een luxe keuken met hoekopstelling voorzien van inductiekookplaat, koelkast met diepvriesvak, afzuigkap, vaatwasser en combimagnetron.

Badkamer

De badkamer is voorzien van een luxe badkamermeubel met wasbak, inloopdouche, toilet en designradiator.
Alle wanden in het appartement zijn voorzien van scanbehang die wit gesausd zijn, de vloer is afgewerkt met een PVC-vloerbedekking.

Voorwaarden

  • Verhuur onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder
  • De borg voor het huren van een appartement bedraagt 1 maandhuur
  • Servicekosten € 55,- per maand (inclusief energiekosten algemene ruimten, schoonmaakkosten algemene ruimten, onderhoudskosten lift / automatische deuren, onderhoud park, onderhoud parkeerplaatsen, opstal- en glasverzekering, OZB)
  • U kunt nu een appartement reserveren. Aan deze reservering zijn kosten verbonden ad. € 750,- per appartement *. Bij oplevering worden deze reserveringskosten in mindering gebracht op de betalen borg. Dit om te voorkomen dat huurders een appartement claimen en dan later afhaken. Deze reserveringskosten worden alleen teruggestort bij bijzondere gevallen zoals overlijden.
  • Indien u zelf een keuken wilt plaatsen in uw eigen smaak dan is dit mogelijk, uitsluitend onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder en uitsluitend voordat de aannemer de vloerdelen moet bestellen, i.v.m. leidingen in de vloer. Deze keuken wordt bij huuropzegging automatisch eigendom van de verhuurder

Prijslijst huurwoningen