Wonen in de “Kelsche Hofstede”

Het voormalige bejaardentehuis is jaren geleden al gesloopt en maakt nu plaats voor een nieuw eigentijds appartementencomplex. Het complex wordt gesitueerd in een gloednieuw aan te leggen park, grootte ca. 10.000 m², aan de rand van het centrum van Didam en dicht bij alle nodige voorzieningen.

Een mensenleven bestaat uit fases, waarbij je op tijd moet anticiperen. Dit geldt ook voor de plek waar je woont en leeft. Het complex voorziet in levensbestendig wonen, d.w.z. gelijkvloers wonen, geen omkijken naar je tuin, omgaan met je leeftijdsgenoten (minimumleeftijd van 60+) en bovenal genieten!

Het complex bestaat uit een compact gebouw met royale binnentuin, waarbij de spil “de huiskamer” van Thuiszorg Anne-Wil is. De huiskamer is een ontmoetingsplek voor alle bewoners van de “Kelsche Hofstede” alsmede de “Poort van Diem”. En ook de mensen vanuit de wijk zijn van harte welkom. ’s-Morgens een kopje koffie, tussen de middag een 3-gangenmaaltijd, in de middag een bakje thee, recreatief vertoeven, verjaardag vieren, spelletjes spelen, biljarten, handwerken, kaartje leggen, vrijwel alles is mogelijk. Uiteraard hoort hierbij een groot terras om heerlijk buiten te kunnen genieten.

Zorg

Als u in de “Kelsche Hofstede” een appartement koopt of huurt heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten van Thuiszorg Anne-Wil. Zorg op maat, huishoudelijke hulp en dagopvang behoren tot hun diensten.

Appartementen

Bij de “Kelsche Hofstede” kiest u voor nieuwbouw. U kiest dan u voor zorgeloos, energiezuinig, stil, duurzaam en comfortabel wonen. De 52 luxe en lichte appartementen zijn verdeeld over 4 bouwlagen. Er is een onderscheid tussen 19 koop- en 33 huurappartementen.

Alle appartementen op de begane grond beschikken over een tuin i.p.v. een balkon.
Type 1: ca. 30 m² tuin.
Type 2: ca. 100 m² tuin.
Type 3: ca. 42 m² tuin.

Elk appartement heeft een afsluitbare berging van ca. 5 m² in de kelder. Alle appartementen zijn voorzien van een balkon, deze variëren van ca. 14 m² tot 45 m². De balkons zijn bereikbaar vanuit de woonkamer middels een brede schuifpui. Alle appartementen beschikken over twee slaapkamers, een ruime badkamer en berging met opstelplaats voor wasmachine, droger en de technische installatie. De grote living biedt ruimte voor een keuken met kookeiland en meer dan voldoende ruimte voor uw zithoek en eettafel.

Parkeren

Parkeren geschiet op eigen terrein van de “Kelsche Hofstede” en van de “Poort van Diem”. Dit zijn niet aangewezen (vrije) parkeerplaatsen. Enkele mindervaliden-parkeerplaatsen zijn beschikbaar, tevens zes parkeerplaatsen voor een elektrische auto.

KoopaanbodHUURAANBOD