19 Koopappartementen

Typen

Type 2 (15 hoekappartementen) (klik hier voor een plattegrond)
Type 3 (4 appartementen zuidzijde) (klik hier voor een plattegrond)

Het appartement wordt opgeleverd zonder keukeninrichting, maar wel met een badkamer. Deze badkamer wordt volledig betegeld en zijn standaard voorzien van een toilet, wastafel en inloopdouche. Een apart toilet is voorzien van een strak vormgegeven wandcloset inclusief zitting en deksel. Daarnaast is het toilet voorzien van een fontein met fonteinkraan.

Voor het sanitair is in de koopsom een stelpost van € 4.000,- (inclusief BTW en montage) opgenomen. Voor de levering van de wandtegels is een stelpost van € 25,- (inclusief BTW) per m2 opgenomen. Voor de levering van de vloertegels geldt een stelpost van € 30,- (inclusief BTW) per m2.

Warmtepomp en zonnepanelen

Alle appartementen worden voorzien van een eigen warmtepomp. In de vloeren wordt vloerverwarming opgenomen welke tevens als koeling kan dienen. Ieder appartement krijgt 6 zonnepanelen.

Woningborg

De appartementen worden opgeleverd met een officieel erkend garantiecertificaat van Woningborg. Voor een verdere en uitgebreidere omschrijving van uw appartement verwijzen wij u graag naar technische omschrijving (deze geldt voor de koopappartementen).

Vereniging van Eigenaren

Wie een appartement koopt wordt lid van de Vereniging van Eigenaren van de “Kelsche Hofstede”. Deze behartigt de gezamenlijke belangen van de appartement-eigenaren en zorgt voor het beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het complex. Alle leden zijn verplicht om servicekosten af te dragen aan de VvE. Deze servicekosten bedragen € 55,- per maand (inclusief energiekosten algemene ruimten, schoonmaakkosten algemene ruimten, onderhoudskosten lift / automatische deuren, onderhoud park, onderhoud parkeerplaatsen, opstal- en glasverzekering, OZB).

Iedere VvE is wettelijk verplicht om een reservefonds (reserveringskosten) voor grootschalig onderhoud op te bouwen. Met het geld in dit fonds kan onderhoud worden gepleegd aan de gemeenschappelijke onderdelen van het appartementencomplex, bijvoorbeeld riolering of het dak.
In de splitsingsakte staat opgenomen hoeveel iedere appartement-eigenaar moet bijdragen aan deze kosten. Deze kosten worden vastgesteld op € 100,- per maand. Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van de VvE wordt de hoogte van dit bedrag weer vastgesteld.

Prijslijst koopwoningen